Cicatrius. 2022

Hem estrenat Cictrius a la Lleialtat Santsenca el 04 de juny de 2022.

Com es poden sentir les Cicatrius que portem a l’ànima? Cicatrius, de ferides que no es van fer a la pell ni es van curar en el seu moment i que romanen en el temps, més enllà del cos. Cicatrius d’una generació, que deixa pas a una altra generació, que hereta aquestes marques de terror no viscut.

Des de Donar veu, pensem que només hi ha una manera de sanar i és escoltar els fets de primera mà, per poder comprendre i transitar el dolor d’un poble.

Cicatrius es basa en dues parts: la primera narra 6 relats explicats per tres generacions, començant per la més jove i acabant per la que ho va patir. Aquestes històries tenen nom: Holocaust; Horror Vacui. Curt, molt curt. curtíssim; Llistes, monstres i perdó per existir; però darrere d’aquests noms, hi ha persones a les quals volem honrar amb l’obra d’avui.

En la segona part, (sense entreacte) s’entremesclen històries d’Elena Tornero i Pol Guasch, on es reflexiona sobre què va passar després de la guerra i com es van anar transformant d’aquestes Cicatrius. 

Programa de mà

Video de l’obra

Fotografies de l’obra

Fotografies dels assajos