Casinet d’Hostafrancs, 30 de gener de 2018

El passat 30 de gener vam estrenar la nostra obra: Aquí no hi ha papallones. Infants del gueto al Casinet d’Hostafrancs. Vam fer 3 passis: el primer a les 11 del matí, per a les escoles de primària del barri. Quan vam acabar vam fer un interessant debat amb els nens i nenes que van venir. Com que era la primera vegada que representàvem l’obra amb públic, estàvem molt nervioses. Malgrat això, podem afirmar que el treball que havíem fet els darrers mesos va aparèixer sobre l’escenari. 

El segon passi, va ser a les 16, i el públic eren els nostres companys del Vives. Tot i que estàvem més segurs, actuar davant dels companys ens feia estar més nervioses encara. 

L’últim passi era a la tarda i era obert per a tot el barri. Vam comptar amb públic de totes les edats, nens, joves i fins i tot gent de la tercera edat. Aquest últim va ser fantàstic, ja que el públic assistia interessadament. A més a més, va col·laborar la Coral Sant Medir, que va engrandir l’obra amb les seves cançons.

Cartell

Cartell Casinet

Díptic

 

Recull de premsa

El Kike de Radioescola de Sants3 ràdio, va venir a veure l’obra i ha fet un reportatge tot preguntant als alumnes de les escoles que ens van venir a veure. Aquí us deixem l’enllaç:Radioescola 02.03.2018

Galeria Fotogràfica dels assajos

Galeria Fotogràfica de l’obra

Vídeo de l’obra

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s